Selecteer een pagina

Wat doe ik?

“Een personeelsadministratie waarbij medewerkers erop kunnen vertrouwen dat alles goed geregeld en op orde is, is mijn doel.”

Zoals je als ondernemer een financieel expert inhuurt voor je financiële administratie, zo huur je mij in voor de personeelsadministratie. Dat kan (afhankelijk van het aantal medewerkers) al vanaf een halve dag per maand.

Met mij weet je zeker dat alles rondom de dienstverbanden van je personeel tijdig, zorgvuldig en volgens de wet- en regelgeving wordt uitgevoerd. Daarmee ben ik de schakel tussen jouw bedrijf en de salarisverwerker.

Voor bedrijven met 20-50 medewerkers is een eigen HR-medewerker aannemen niet altijd voordelig. Tegelijkertijd wil je als ondernemer ook niet alle personeelsadministratie zelf hoeven doen naast je andere werkzaamheden. Daar komt door alle wet- en regelgeving namelijk heel wat bij kijken. Dat is waarom ik er ben! Ik zorg voor de administratie rondom in-, door- en uitstroom van personeel, zodat jij je als ondernemer kunt richten op het nóg succesvoller maken van je onderneming. 

Ik werk altijd op kantoor bij de ondernemer om zo feeling te krijgen met het bedrijf. Én op deze manier blijven alle personeelsgegevens binnen je onderneming. 

Mijn toegevoegde waarde

R

25 jaar ervaring als HR professional

R

de personeelsadministratie wordt uitgevoerd volgens geldende wet- en regelgeving

R

als ondernemer houd je tijd over om te ondernemen

Contact

06 24 21 14 80

info@hradministratieanker.nl

Stuur een verzoek

9 + 4 =