Selecteer een pagina

Diensten

Met Hr administratie Anker ondersteun ik MKB klanten in en rond Aalsmeer  HR administratie-zaken:

arbeidsovereenkomsten, addenda daarop (denk aan functie-, salaris-, uren-wijziging, ouderschapsverlof, bevestiging einde dienstverband). Maar ook verlof- en verzuim registratie en allerlei akties mbt verzuim die vanuit de Wet Verbetering Poortwachter verplicht of noodzakelijk zijn.

Ik kan (uiteraard in goed overleg met deo ondernemer) een personeelshandboek/arbeidsvoorwaardenregeling/bedrijfsregeling samenstellen. Ook (digitale) personeelsdossiers aanmaken/op orde brengen behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast ben ik inzetbaar als interim HR Officer, bij zwangerschapsverlof, ziekte of tijdelijke drukte op de HR afdeling. Of als tijdelijke extra kracht bij HR gerelateerde projecten. Ik heb ervaring met verschillende personeelsinformatiesystemen zoals RAET/Youforce en Nmbrs en verschillende CMS systemen voor recruitment (waarbij ik het administratieve deel op me kan nemen). En ik ben gecertificeerd Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen, in die rol kan ik door bedrijven worden ingehuurd als externe vertrouwenspersoon.

Contact

06 24 21 14 80

info@hradministratieanker.nl

Stuur een verzoek

8 + 11 =